Wie zijn wij?

Passie voor bloemen en planten

De bloemist van Maarssen

Bloembinderij Jan Bruntink is al meer dan 50 jaar actief in Maarssen. In al die jaren hebben wij een mooi bloeiend bedrijf opgebouwd. De bloembinderij is opgericht door Jan Bruntink. Inmiddels runt Ivan Bruntink de winkel samen met een enthousiast team. Zowel voor onze klanten in de winkel en onze zakelijke klanten hebben wij veel te bieden. Onze gezellige winkel staat altijd vol met cadeauartikelen, mooi glaswerk, prachtige potten en de lekkerste geuren. Wij hebben een groot assortiment bloemen en planten die wij dagelijks inkopen op de veiling. En zo kunnen wij de beste kwaliteit en prijs garanderen.
0
Opgericht sinds
0
Teamleden
0
Bloemen/planten
0
Beoordeling

Het Bruntink Team

Ivan Bruntink

Eigenaar
Na mijn opleiding ben ik in de winkel van mijn vader gaan werken. Na jarenlang de zaak samen gerund te hebben, ben ik nu al meerdere jaren eigenaar. Ik heb een passie voor het vak en houdt mij vooral bezig met de inkoop, de aansturing van het team en de administratie.

Janine Castein

Bloembindster / Verkoopster
Janine werkt sinds 2019 bij ons ze is een enthousiaste allround bindster, die zich veel bezig houdt met rouwwerk, bruidswerk en bestellingen. Ze is creatief en heeft passie voor haar vak.

Han van Bart

Bloembinder / Inkoper
Han werkt al sinds 1982 bij de bloembinderij en houdt zich bezig met alle soorten bindwerk. Hij doet daarnaast de inkoop van alle artikelen en cadeauartikelen en styling van de winkel.

Britt Bijeman

Bloembindster / Verkoopster
Britt is in 2019 bij ons komen werken en is vooral bezig met de verkoop en verzorging in de winkel. Een "Pietje-precies" die alles graag netjes en op orde houdt.

Wendy Koning

Bloembindster / Verkoopster
Wendy werkt al sinds 2016 bij ons en is een vaste waarde voor veel klanten. Ze is voornamelijk bezig met de verkoop en verzorging van de winkel.

Annemarie Stuij

Bloembindster / Verkoopster
Annemarie is sinds december 2021 bij ons komen werken. Een enthousiaste medewerker die voor iedereen klaar staat. Ze is een allround bindster en is veel bezig met verwerken van alle bestellingen.